Missie Rage Club

De missie van Rage Club is om iedere Nederlander op een volwassen manier met emoties omgaat. Dat iedereen van zijn emoties en gevoelens krachtige bondgenoten maakt. Wij vinden namelijk dat wij als westerse samenleving daar niet heel goed in zijn. Wij willen iedereen laten ervaren dat je krachtig, levendig en passievol in het leven kan staan als jij jouw emoties op een gezonde manier weet te uiten en te doorvoelen.

Visie Rage Club

Gevoelens en emoties kunnen je helpen om assertiever en weerbaarder in het leven te staan. Als je nooit boos bent, kan je waarschijnlijk ook slecht je grenzen aangeven, voor jezelf opkomen of heb je weinig discipline. Als je nooit huilt of stil staat bij verdriet, kan je moeilijk loslaten en kan je slecht terugschakelen en loop je altijd op volle toeren, met de kans dat je opbrand. Als je niet bij je levensvreugde kan, kan je nooit voelen waar jij passie bij beleeft en waar je energie van gaat stromen.

Bij Rage Club werken we met drie elementen: het fysieke, het emotionele en het mentale. Wij willen zorgen dat er bewustzijn ontstaat door de samenhang tussen fysieke oefeningen, mentale kracht en emotionele ontlading.  

Coaches

Peter Adema

  • Rage Club
  • Rage Club coach
  • Therapeut

Ik ben Peter, één van de oprichters van Rage Club. Al meer dan vier jaar help ik met Rage Club mensen om bewuster met hun boosheid en andere emoties om te gaan en deze in te zetten als kracht en bondgenoot. Mijn kracht zit hem in het leggen van echte verbindingen. Ik ben betrokken en oprecht geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren. En help mensen graag om bij hun eigen en echte kracht te komen.

Mensen zeggen vaak over mij dat ik een authentieke en niet autoritaire leiderschapsstijl heb. Daarmee creëer ik een veilige omgeving waar kwetsbaarheid en echtheid welkom is. Ik heb verschillende trainingen gedaan op het vlak van emotioneel lichaamswerk, mannenwerk, coaching en zijnsoriëntatie.

Naast mijn werk als trainer en coach bij Rage Club, waarin ik mensen help om in contact te komen met hun innerlijke natuur, werk ik bij een natuurorganisatie aan het ontwikkelen van meer natuur in de buitenwereld. Zo binnen zo buiten. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van boomplantactiviteiten, het ontwikkelen van biodiverse, beleefbare en helende tuinen. Ik speel graag op mijn akoestische gitaar en luister de hele dag door muziek. Als ik me wild voel vind je me slingerend als een tarzan tussen de bomen op een survivalrun terrein.

Remko Adema

  • Psycholoog
  • Rage Club
  • Rage Club coach
  • Therapeut

Hey, mijn naam is Remko. Ik ben afgestudeerd Psycholoog en freelancer in de zorg en zet ik mij in als trainer voor Rageclub. Ook heb ik mij ontwikkeld als HSP-coach (hoog sensitief persoon) en als Shiatsu therapeut. Daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gedaan op het gebied van zijnsoriëntatie en mannenwerk.

Vooral door het doen van veel mannenwerk heb ik geleerd dat kwetsbaarheid een kracht is en ben ik zekerder en authentieker geworden. Ik inspireer graag door taboes te doorbreken, door helemaal mezelf te zijn en te laten zien dat kwetsbaarheid een grote kracht is. Ik kan goed aanvoelen wat op het moment nodig is. Daarnaast heb ik een grondig inzicht in de psychodynamiek en ben daarmee een waardevolle kracht binnen Rageclub.