08 feb '24 - 15 feb '24

Rageclub Tweedaagse Basistraining Boosheid en Assertiviteit

Tickets
Volgeboekt

In samenwerking met psychologenpraktijk Fennema & Zantema geven wij een nieuwe training Boosheid en Assertiviteit! Deze unieke samenwerking combineert de lichaamsgerichte aanpak van Rage Club met kennis uit de psychotherapie. De training is voor iedereen die wil leren en ervaren hoe je op een gezonde manier met boosheid en andere emoties om kan gaan. Bij deze training leer je je opgekropte emoties, zoals boosheid en emotionele pijn, om te zetten in daadkracht en assertiviteit. Daarnaast leer je deze oerkrachten op een gezonde en veilige manier te ontladen.

Zou jij meer van jezelf willen laten zien? Heb je opgekropte woede? Reageer je soms explosief en raak je snel getriggerd? En zou je meer rust in je lichaam willen ervaren? Wil je succesvoller met deze levenskracht omgaan? Hoe zou het zijn je woede de ruimte te geven, deze te ontladen en je emoties als krachtige bondgenoten te verwelkomen? Als je dit graag wilt ervaren, voel je welkom!

Gezond reguleren van boosheid
Het onderdrukken van boosheid zonder deze te ontladen heeft negatieve gevolgen voor je welzijn. Het kan leiden tot explosieve agressie, of wordt juist een passieve agressie. Als je boosheid niet goed weet te hanteren, heb je moeite om je grenzen aan te geven en sta je minder daadkrachtig in het leven. Dit is zonde, want we kunnen juist veel aan boosheid hebben als we het op een gezonde manier hanteren. Door het doorvoelen en uiten van emoties laat je vastgezette pijn, verdriet en boosheid los. Dit zorgt voor meer ontspanning in je lijf en minder piekergedachten in je hoofd. 

Wij bieden een veilige omgeving om de kracht van boosheid te ontdekken en deze te voelen en uiten. Schreeuwen is welkom, maar dat hoeft niet. Iedereen wordt uitgenodigd zijn/haar/hen eigen vorm en tempo te volgen.

Rage Club geeft je:

 • Een onvergetelijke ervaring
 • Een veilige plek om jezelf te zijn
 • Uitleg over de functie van spontane emoties
 • Tools en oefeningen om boosheid dagelijks op een veilige manier te uiten
 • Tools om boosheid in te zetten voor daadkracht, weerbaarheid en assertiviteit
 • Vrijheid door het accepteren van en ruimte geven aan emoties

Voor wie?
Iedereen vanaf 17 jaar

Locatie
Psychologenpraktijk Fennema & Zantema
Eewal 56 8911 GT Leeuwarden

Data en tijden
De training bestaat uit twee dagen van elk ongeveer 4,5 uur. Tussen de trainingsdagen zit een week, zodat de kennis en inzichten die worden opgedaan tijd hebben om te landen . Ook geeft dit mogelijkheden om opgedane kennis en vaardigheden te oefenen en te herhalen.

8 februari 12:30 – 17:00 uur
15 februari 12:30 – 17:00 uur

Investering
Earlybird €249,-
Reagularbird €295,-
(Prijs is voor de complete training)

Betalen en aanmelden kan via deze link

Korting op ticketprijs:
Heb je al eerder meegedaan met Rage Club? Dan krijg je 15% korting. Laat ons dat weten, dan sturen we je een aparte betalingslink.

Deze Rage Club wordt geleid door:
Peter Adema: Specialist Boosheid, coach, dearmouring therapeut
Remko Adema: Psycholoog, therapeut, muzikant
Louis Zantema: GZ-psycholoog en pijnspecialist

Coaches

Peter Adema

 • Rage Club
 • Rage Club coach
 • Therapeut

Ik ben Peter, één van de oprichters van Rage Club. Al meer dan vier jaar help ik met Rage Club mensen om bewuster met hun boosheid en andere emoties om te gaan en deze in te zetten als kracht en bondgenoot. Mijn kracht zit hem in het leggen van echte verbindingen. Ik ben betrokken en oprecht geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren. En help mensen graag om bij hun eigen en echte kracht te komen.

Mensen zeggen vaak over mij dat ik een authentieke en niet autoritaire leiderschapsstijl heb. Daarmee creëer ik een veilige omgeving waar kwetsbaarheid en echtheid welkom is. Ik heb verschillende trainingen gedaan op het vlak van emotioneel lichaamswerk, mannenwerk, coaching en zijnsoriëntatie.

Naast mijn werk als trainer en coach bij Rage Club, waarin ik mensen help om in contact te komen met hun innerlijke natuur, werk ik bij een natuurorganisatie aan het ontwikkelen van meer natuur in de buitenwereld. Zo binnen zo buiten. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van boomplantactiviteiten, het ontwikkelen van biodiverse, beleefbare en helende tuinen. Ik speel graag op mijn akoestische gitaar en luister de hele dag door muziek. Als ik me wild voel vind je me slingerend als een tarzan tussen de bomen op een survivalrun terrein.

Remko Adema

 • Psycholoog
 • Rage Club
 • Rage Club coach
 • Therapeut

Hey, mijn naam is Remko. Ik ben afgestudeerd Psycholoog en freelancer in de zorg en zet ik mij in als trainer voor Rageclub. Ook heb ik mij ontwikkeld als HSP-coach (hoog sensitief persoon) en als Shiatsu therapeut. Daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gedaan op het gebied van zijnsoriëntatie en mannenwerk.

Vooral door het doen van veel mannenwerk heb ik geleerd dat kwetsbaarheid een kracht is en ben ik zekerder en authentieker geworden. Ik inspireer graag door taboes te doorbreken, door helemaal mezelf te zijn en te laten zien dat kwetsbaarheid een grote kracht is. Ik kan goed aanvoelen wat op het moment nodig is. Daarnaast heb ik een grondig inzicht in de psychodynamiek en ben daarmee een waardevolle kracht binnen Rageclub.