21 mei '23

Rageclub Basistraining - Leeuwarden

 • Groepsevenement
 • Sportschool de Leeuw
 • Onderdruk je emoties zoals boosheid en vind je het lastig deze te uiten?
 • Reageer je vaak boosheid en frustratie af op een ongezonde manier?

De meeste mensen zijn bijna nooit boos. Boosheid vinden we eng. Vaak willen we er snel bij weg. Bang om anderen pijn te doen en bang om de controle te verliezen. Dus zijn we maar gaan onderdrukken. Uit voorzorg, om de vrede te bewaren, om conflict te vermijden.

Onderdrukken leidt tot explosieve oncontroleerbare agressie of wordt juist een inactieve passieve agressie. Met ziekte, stress en verstoorde relaties als gevolg. Als je nooit boos bent, kan je waarschijnlijk ook slecht je grenzen aangeven, voor jezelf opkomen of heb je weinig discipline. Dit is allemaal heel erg zonde, want we kunnen juist veel aan boosheid hebben, mits we er op een gezonde manier mee om gaan.

NUT VAN BOOSHEID
Boosheid is nuttig want het schept helderheid en laat zien waar je voor staat. Gegronde boosheid, mits je het goed inzet, leidt tot actie, resultaat en succes en kan je een aantrekkelijker persoon maken.
Zou jij meer je boosheid willen laten zien? Wil jij assertiever zijn? Wil jij slimmer met deze levenskracht om gaan? Of wil jij ruimte geven aan je opgekropte woede?

WAT LEVERT HET JE OP?
In de basistraining laten we zien hoe je jouw pijn en boosheid kunt herkennen en op een assertieve en constructieve manier kunt inzetten. We laten je ervaren hoe je deze energie kunt kanaliseren en kunt inzetten voor hetgeen jij wilt bereiken. We laten zien hoe je frustratie kunt voorkomen en je wordt uitgedaagd om je grenzen aan te geven. Alles met als gevolg dat dat je serieuzer wordt genomen en meer respect van je omgeving gaat ontvangen.

Kortom we laten je enerzijds ervaren hoe je deze bron van kracht voor jou kan laten werken ipv tegen jou. Anderzijds helpen we jou om vastzittende boosheid op een gezonde manier te ontladen. Bij Rage Club hoeft niks, je mag op je eigen tempo en manier werken met deze emoties.
We doen onze uiterste best om een veilige omgeving te scheppen waarin we kunnen werken met het erkennen en doorvoelen van deze emoties.
“Het uiten van boosheid geeft ruimte. Het aangeven van je grenzen geeft ontspanning. Het spreken van je waarheid geeft vrijheid”

Assertiviteit

RAGE CLUB GEEFT JE:
Een onvergetelijke ervaring.
Een veilige en vertrouwde omgeving om met je emoties te werken.
Tools en oefeningen om met boosheid in contact te komen en deze om te zetten in assertiviteit.
Tools en oefeningen om boosheid dagelijks op een veilige manier te uiten.
De kans om van je emoties krachtige bondgenoten te maken.
Ontspanning en ruimte door het ontladen en uiten van emoties.
“Via boosheid kan je de onaangepaste, authentieke en aantrekkelijke versie van jezelf ontwikkelen.”

VOOR WIE?
Mannen en vrouwen vanaf 17 jaar.

LOCATIE
Sportschool De Leeuw
Oostergrachtswal 123, 8921 AC
Leeuwarden

DATUM en TIJD
Zondag 21 mei 2023
10:00 deur open
10:15 start
17:00 einde

Dit is een complete dag inclusief heerlijke soep met broodjes.
INVESTERING en AANMELDEN
99 euro voor de eerste 4 kaarten. 111 euro voor de normale kaarten.

KOOP JE TICKET HIER:
https://www.chipta.com/tickets/event/62233/rage-club-basistraining/

Korting op ticketprijs:
Heb je al een keer eerder meegedaan met Rage Club? Dan krijg je 15% korting op de ticket. Laat ons dat weten, dan sturen we je een aparte ticketlink.

VRAGEN?
Stuur een bericht op Facebook Rage Club NL of stuur ons een email: info@rageclub.nl

Deze Rage Club wordt geleid door:
Peter Adema: Specialist Boosheid, coach, dearmouring therapeut,
Remko Adema: Psycholoog, therapeut, muzikant.

www.rageclub.nl
Klik hier voor ervaringen van deelnemers: https://rageclub.nl/#testimonials

Coaches

Peter Adema

 • Rage Club
 • Rage Club coach
 • Therapeut

Ik ben Peter, één van de oprichters van Rage Club. Al meer dan vier jaar help ik met Rage Club mensen om bewuster met hun boosheid en andere emoties om te gaan en deze in te zetten als kracht en bondgenoot. Mijn kracht zit hem in het leggen van echte verbindingen. Ik ben betrokken en oprecht geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren. En help mensen graag om bij hun eigen en echte kracht te komen.

Mensen zeggen vaak over mij dat ik een authentieke en niet autoritaire leiderschapsstijl heb. Daarmee creëer ik een veilige omgeving waar kwetsbaarheid en echtheid welkom is. Ik heb verschillende trainingen gedaan op het vlak van emotioneel lichaamswerk, mannenwerk, coaching en zijnsoriëntatie.

Naast mijn werk als trainer en coach bij Rage Club, waarin ik mensen help om in contact te komen met hun innerlijke natuur, werk ik bij een natuurorganisatie aan het ontwikkelen van meer natuur in de buitenwereld. Zo binnen zo buiten. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van boomplantactiviteiten, het ontwikkelen van biodiverse, beleefbare en helende tuinen. Ik speel graag op mijn akoestische gitaar en luister de hele dag door muziek. Als ik me wild voel vind je me slingerend als een tarzan tussen de bomen op een survivalrun terrein.

Remko Adema

 • Psycholoog
 • Rage Club
 • Rage Club coach
 • Therapeut

Hey, mijn naam is Remko. Ik ben afgestudeerd Psycholoog en freelancer in de zorg en zet ik mij in als trainer voor Rageclub. Ook heb ik mij ontwikkeld als HSP-coach (hoog sensitief persoon) en als Shiatsu therapeut. Daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gedaan op het gebied van zijnsoriëntatie en mannenwerk.

Vooral door het doen van veel mannenwerk heb ik geleerd dat kwetsbaarheid een kracht is en ben ik zekerder en authentieker geworden. Ik inspireer graag door taboes te doorbreken, door helemaal mezelf te zijn en te laten zien dat kwetsbaarheid een grote kracht is. Ik kan goed aanvoelen wat op het moment nodig is. Daarnaast heb ik een grondig inzicht in de psychodynamiek en ben daarmee een waardevolle kracht binnen Rageclub.