Rage Club workshop

Wij bieden losse workshops aan voor op trainingsdagen, talentenontwikkeling programma’s, retraites of festivals. Workshops kunnen minimaal een uur tot maximaal 3,5 uur duren.

Een workshop is een hele mooie kennismaking met het werk van Rage Club. Ook als onderdeel van bijvoorbeeld een groter trainingsprogramma waar leiderschap en persoonlijke ontwikkeling centraal staan is een Rage Club workshop een waardevolle aanvulling. Door het volgen van een workshop kan je in een korte periode al ervaren hoe je meer assertiever en weerbaarder te worden door op een gezond manier met boosheid en emoties om te gaan.

We laten je zien en ervaren hoe jouw boosheid en frustratie kunt herkennen en op een assertieve en constructieve manier kunt inzetten. We onderzoeken op welke manier jij conflict vermijd of anderen pleased. We laten je ervaren hoe je frustratie kunt voorkomen en je wordt uitgedaagd om je grenzen aan te geven. Alles met als gevolg dat dat je serieuzer wordt genomen en meer respect van je omgeving gaat ontvangen.

Kortom we laten je enerzijds ervaren hoe je jouw boosheid en frustratie, deze inmense bron van kracht vóór jou kan laten werken in plaats van tegen jou.

In het kort: wat levert Rage Club op?

  • Een onvergetelijke ervaring.
  • Een veilige en vertrouwde omgeving om boosheid en assertiviteit te werken
  • Tools en oefeningen om met boosheid in contact te komen en deze om te zetten in assertiviteit.
  • Tools en oefeningen om boosheid dagelijks op een veilige manier te uiten.
  • Tools en oefeningen om van je emoties krachtige bondgenoten te maken.
  • Ontspanning en ruimte door het ontladen en uiten van emoties.