Persoonlijke coaching in assertiviteit en het posititief omgaan met boosheid en frustratie

Rage Club biedt coaching voor mensen die graag individuele begeleiding van ons willen ontvangen. Voor deze 1 op 1 sessies hebben we een passende en bijzondere locatie in een aardehuis omringd door voedselbos, een natuurlijke plek om tot je kern en bij je oerkracht te komen.

Woede coaching

Onderzoeken van jouw boosheid en stagnatie van levenskracht

Afhankelijk van wat je hulpvraag precies is doen we een één of meerdere individuele sessies die gericht zijn op het erkennen en herkennen van je frustratie of boosheid. We leggen je uit hoe de emotie boosheid werkt in jouw lijf, we onderzoeken samen hoe je het onderdrukt en waar je conflict vermijdt, waar dat toe leidt en waar je passieve agressie weglekt. Vooral gaan we onderzoeken hoe je kan voorkomen dat je boosheid onderdrukt en opslaat in je systeem en mogelijk op een negatieve manier uit.

Inzetten als kracht

We gaan samen ontdekken voor jouw specifieke situatie ontdekken hoe je op een gezonde manier met jouw emoties om kan gaan en hoe je ze kan inzetten als kracht. Hiervoor doen we verschillende oefeningen om je grenzen te leren voelen en aan te geven. Ook besteden we aandacht aan het uiten en ontladen van opgekropte oude boosheid.

Behoeftes onderzoeken

Aanvullend coachen we jou op bepaalde dillema’s die gerelateerd zijn aan het ondrukken van emoties of het niet kunnen uiten van jezelf. Onderdeel hiervan is het scherp krijgen van jouw levensbehoeften en je levensmissie. Wat heb jij te doen en wat wil je doen?

Tarief

Vrijblijvende kennismaking en intake

Individuele sessie: € 75,- / uur

10 % reductie op een pakket van drie sessies